Düşmanı Hasta Etme Büyüsü

Düşmanı Hasta Etme Büyüsü

Kara büyüler arasında geçen bu düşmanı hasta etme büyüsünde bol düzeyde zikir etmek ve alanında uzman hoca ve medyumlardan yardım almak gerekmektedir. Düşmanı hasta etme veya helak etmek için yapılan bu büyüde havas ilminin bilinmesi ve hocaların veya medyumların sizlere vereceği havas zikirleri yapılması gerekmektedir.

Düşmanı Hasta Etme Büyüsü Nasıl Yapılır?

Alanında uzman hocalar ve medyumların sizlere vereceği havas zikirlerini yaparken niyeti doğru bir şekilde yapmak en önemli detaydır. Unutulmaması gereken şudur bu büyü düşmanınızı helak etmek ve öldürmek için yapılır şaka amaçlı veya küçük sinirler durumunda yapmamak çok önemlidir. Geri dönüşünün zor olduğunu sizlere hatırlatmak en iyisi olacaktır.

Yapılışı eğer bir, iki ya da daha fazla düşmanı yok etmek isterseniz imsak geçmeden önce abdesti bir şekilde uzman hocalar ve medyumlardan alacağınız tılsımlı dualar okunacak ardından da 1700 kere Müntekiymu, ya Kahharu, Ya Kadiru, Allah denilmelidir. Bu yapılacak işlem zalimleri yok etmek amacıyla yapılacaktır.

Zalim olan kimseleri yok etmek için başka bir yöntem ise 1 adet Yasin suresi okuduktan sonra alanında uzman hocaların sizlere vereceği ve duanın tamamını burada paylaşamadığımız Bismillahirrahmanirrahim bismillahillezi la ilahe illa hüvel hayyul kayyum… Diye devam eden dua okunur. Bu dua oldukça etkili bir duadır. Eğer daha etkili olmasını istiyorsanız size verdiğimiz iki yöntemi yaptıktan sonra 100 sefer Ya Muksit okumak gerekir.

Bu uygulamaları alanında uzman hocalar ve medyumlarla beraber yapmanız önemle tavsiye ettiğimiz bir durumdur. Çünkü yanlış yapılması veya eksik yapılması durumunda işin içinden çıkılmayacak durumlar ortaya çıkabilir. Bu durumdan kurtulmak ise oldukça zor bir durumdur.

Bu büyünün yapıldığını anladıysanız eğer alanında uzman kişiler tarafından bozulması gerekmektedir. Yapılacak olan uygulamaları onlar daha iyi bilmektedir ama kısaca özetleyecek olursak, bu büyünün bozulması oldukça zor ve ilim gerektirir. Bu büyüyü bozmak için 7 gün içinde her gün okunacak tespihler ve sureler bulunmaktadır. Büyünün bozulması ardından da 2 rekât şükür namazı kılınması gerekmektedir. Zalimler için yapılan bu büyünün yanlış kişilere yaptırılmaması önemli bir uyarıdır.

 

 

label

About the author

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir