Etkili Çivi Büyüsü

Büyüler çok uzun süredir insanlar tarafından kullanılan mistik bir yöntemdir. Büyülerin yapımında farklı materyaller kullanılmaktadır. Etkili çivi büyüsü de bu büyülerden biridir. Bu büyünün yapımında çivi kullanılmaktadır. Çiviler üzerine büyü yapılır ve kişi üzerinde büyü etki etmeye başlar. Bu büyü genellikle çiftleri birbirlerinden ayırmak için kullanılmaktadır. Bu büyüyü yaptırarak evli kişileri bile birbirlerinden ayırabilirsiniz. Çivi büyüsünün gücü oldukça büyüktür.

Çivi Büyüsü Nasıl Yapılır?

Etkili çivi büyüsünün yapımı için mutlaka medyuma gitmeniz gerekmektedir. Kesinlikle kendi başınıza bu büyü yöntemini uygulamaya kalkmamalısınız. Aksi bir durumda büyünün tüm olumsuz özelliklerini kişi üzerine çekecektir. Ayrıca bu büyünün yapımında mistik güçlerden de yardım alınmaktadır. Kişi kendi başına bu büyüyü yapmaya kalktığında mistik güçler kişiye musallat olabilir.

Etkili Çivi Büyüsünün Yapım Şekli ve Kişi Üzerindeki Tesiri

Bu büyü birkaç çivi üzerine yapılır ve bu çivilerin birbirine geçmesi sağlanır. Daha sonra büyülü çivilerin mutlaka büyü yapılacak olan çiftin evinde bir yere saklanması gerekmektedir. Ancak bu şekilde büyü kişilere yakın olduğu sürece büyünün etkileri kişi üzerindeki görülmeye başlanacaktır. Etkili çivi büyüsü yapıldıktan sonra kişiler artık sürekli olarak kavga etmeye başlayacaklardır. Artık kişiler birbirlerinden soğumaya başlarlar ve kısa süre içerisinde bu kavgalar büyüyeceği için birbirlerinden ayrılma kararı alacaklardır. Bu güçlü büyü yöntemini kullanarak istediğiniz kişilerin birlikteliğine son verebilirsiniz.

Etkili Çivi Büyüsünün Kişi Üzerindeki Tesir Süresi

Etkili çivi büyüsünün tesir süresi uzun sürse bile belli bir süre sonra mutlaka sona erecektir. Bu büyünün etkisi sona erdiğinde kişi artık tamamen eski haline döner ve eşi ya da sevgilisine geri dönecektir. Bu yüzden mutlaka büyülerin belli aralıklar ile yeniletilmeleri gerekmektedir. Etkili çivi büyüsü yeniletilme işlemleri için tekrar medyuma gitmeniz ve tekrar aynı şekilde büyüyü yeniletmeniz gerekmektedir. Ancak bu şekilde büyünün tesiri kişi üzerinde etki etmeye devam edecektir. Büyünün yeniletilmesi için kişiler kendi başlarına herhangi bir şey yapmamalıdırlar. Aksi taktirde büyüden kendileri de olumsuz yönde etkileneceklerdir. Bu şekilde büyünün yeniletilmesini sağladığınız sürece kişi üzerindeki devamlılığını da sağlamış olacaksınızdır.

label

About the author

5 Comments

  1. uzak yollar 3 Kasım 2019 Reply
    • blank Atıf 22 Aralık 2019 Reply
  2. blank ceydan 15 Aralık 2019 Reply
    • blank atıf 22 Aralık 2019 Reply
  3. blank yasemin gül 16 Aralık 2019 Reply

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir