Tırnak Büyüsü

Aşk büyüleri tesiri en kuvvetli ve en etkili büyülerdir. Bu büyüler çok eski zamanlardan bu yana insanların tercih ettiği bir yöntemdir. Kişi sevdiği kişiye doğal yöntemler ile ulaşamadığında büyü yöntemini kullanarak kişiyi tesiri altına almaktadır. Aşk büyüleri çok büyük etkilere sahip olduğu için kısa süre içerisinde kişi sizin etkinize büyü yüzden kapılacak ve size aşık olacaktır. Bu büyü yöntemini kullanarak istediğiniz kişinin size kısa süre içerisinde aşık olmasını sağlayabilir ve sevdiğiniz  kişi ile mutlu bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Fakat bu durum büyünün tesir süresi sona erene kadar devam edecektir. Bu yüzden büyünün tesir süresine çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Tırnak büyüsü güçlü bir aşk büyüsüdür ve yapıldığı andan itibaren kişiyi tesiri altına alır. Bu yüzden de çok sık tercih edilen bir aşk büyüsüdür.

Tırnak Büyüsünün Yapım Şekli

Tırnak büyüsü güçlü etkilere sahip olan bir büyü olduğu için bu yöntemi kesinlikle kendiniz evde internetten okuduğunuz bilgilere göre yapmaya kalkmamalısınız. Aksi taktirde üç harflilerin musallat olması ya da olumsuz sonuçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden kişiler bu büyünün yapımı için mutlaka iyi bir medyuma gitmelilerdir. Medyum büyüyü yapacağı zaman büyünün yapılacağı kişiye ait olan bir tırnak parçası isteyecektir. Bu tırnak üzerine büyülü sözcükler üç harflilerin yardımı ile yapılır. Bu şekilde büyü tamamlanmış olur. Kişi yavaş yavaş büyünün etkisi altına girecek ve ona göre hareketler sergilemeye başlayacaktır. Kişi kendindeki bu hareket değişikliğini asla fark edemez ve tamamen büyünün etkisi ile davranacaktır. Kişi büyünün etkisi ile ve üç harflilerin verdiği vesveseler ile sürekli olarak sizi düşünmeye başlar. Tırnak büyüsü  bu şekilde kişi üzerinde etkilerini göstermeye başlayacaktır.

Büyünün Tesir Süresi,

Büyünün tesir süresi bitmeden önce mutlaka yeniletilmesi gerekmektedir. Tırnak büyüsü ancak yeniletildiği sürece kişi üzerindeki etkileri devamlılık kazanacaktır. Büyü yeniletilmediğinde ise kişi artık kendi davranışlarına geri döneceği için kısa süre içerisinde sizi terk edecektir. Bu yüzden mutlaka büyünün belli aralıklar ile yeniletilmesi gerekmektedir. Bu şekilde kişi sizi sevmeye devam edecektir.

About the author

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir